top of page
Charlotte Kap Fotografie Interieur Exterieur Fotograaf_edited.jpg

IK BEN
CHARLOTTE KAP

Wel zo prettig als je een beetje een idee hebt met wie je gaat samenwerken. Daarom in het kort wat over mij; naast fotografie ben ik gek op koken, nieuwe restaurants ontdekken, mijn vriend, spelletjesavonden, hardlopen, droge humor, wandelen in de bergen, mijn familie, wielrennen, wijnproeverijen, nieuwe mensen leren kennen, wintersport en stedentrips.

GEVESTIGD CENTRAAL IN AMERSFOORT

Sinds 2019 woon ik met veel plezier in Amersfoort. Een fijne stad om te wonen en het is ook lekker centraal in Nederland. Ik fotografeer op locaties door het hele land, dus vanaf Amersfoort valt de reistijd altijd mee. Wanneer ik niet aan het fotograferen ben, vind je me op mijn kantoor aan huis. Ook werk ik graag op de vele leuke werkplekken die Amersfoort te bieden heeft. Hier bewerk ik alle foto's of ontvang ik jou misschien wel voor een kennismakingsgesprek. 

Charlotte Kap Fotografie Interieur Exterieur Fotograaf
Royal Design Charlotte Kap Fotografie

FOTOGRAFIE EN JOUW ONLINE ZICHTBAARHEID

Daarnaast werk ik nauw samen met marketeer en online media specialist Karlijn Bekke. Met haar eigen bedrijf, Modulo Marketing, is zij voor diverse bedrijven het strategische en creatieve brein. Wil jij professionele foto's van jouw projecten, maar ook hulp bij het inzetten van deze beelden? Dat kan! Nadat ik jouw projecten heb gefotografeerd, zorgt Karlijn voor het op de juiste manier inzetten van de foto's. Denk hierbij aan verschillende marketingdoeleinden zoals website, social media en meer. Wij helpen jou graag samen. Op deze manier blijven de lijnen kort en kan jij je blijven focussen op jouw expertises en vakgebied. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul hier je gegevens in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Online zichtbaarheid met professionele fotografie
Online zichtbaarheid met professionele fotografie
bottom of page