top of page

IK BEN
CHARLOTTE KAP

Sinds 2018 fotografeer ik met veel passie en plezier de meest uiteenlopende projecten op het gebied van interieur en architectuur. Strakke zichtlijnen, spelen met het licht, de charme van een gebouw... het zijn allemaal elementen waarom ik ervan hou om dit werk te doen. Daarnaast vind ik een prettige en duidelijke samenwerking enorm belangrijk. Hoe dat eruit kan zien voor jou leg ik je hieronder uit.

TRANSPARANT EN DUIDELIJK

Voordat we starten met een samenwerking hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden, wensen en belangrijke kenmerken van een project. Op deze manier kan ik op de juiste manier alles voor jou in beeld brengen. Op de dag van de shoot maak ik detailfoto's, overzichtsfoto's en sfeerbeelden. Door deze combinatie creëer ik een totaalplaatje waar je de sfeer van een project goed in terugziet. Vervolgens zorg ik er met de nabewerking voor dat de beelden er perfect en fris uitzien. Binnen 7 werkdagen ontvang je de complete serie digitaal via WeTransfer, zonder watermerk, in hoge en web resolutie. 

SAMEN VOOR EEN KRACHTIG BEELDMERK

Door de combinatie van jouw projecten met mijn specialisatie in interieur en architectuurfotografie, creëren we een professionele beeldbank waar jij het verhaal van jouw merk mee kan vertellen. Of het nu gaat om een keuken, volledig interieurontwerp, maatwerk meubel, tuinontwerp of een volledige woning, we werken samen om het perfecte eindresultaat te bereiken.

PUURDesign_CharlotteKapFotografie_11.JPG
Boxxis Architecten 2.JPG

LATEN WE
KENNISMAKEN

Ben je enthousiast geworden om jouw werk nog mooier op beeld te zetten?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en dan spreken we elkaar snel

CONTACTFORMULIER

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page