top of page
Mies Interieur Charlotte Kap Fotografie-1.jpg

SAMENWERKING MET
MIES INTERIEUR

Per jaar fotografeer ik in opdracht van Mies Interieur diverse projecten. We gaan dan altijd samen op pad en fotograferen meerdere projecten op een dag. Een fijne samenwerking zorgt voor nog meer plezier in je werk en dit zie je dan ook terug in het eindresultaat van een fotoshoot.

DE PROJECTEN VOOR MIES INTERIEUR

Veel licht, ruimte en een perfect uitgedacht lichtplan. Dit is in een notendop de omschrijving van de projecten van Mies Interieur. Tijdens het ontwerpen voor haar klanten kijkt ze vooral naar hoe ze het karakter van de bewoners terug kan laten zien in het interieur. Wanneer we bij de klant aan het fotograferen zijn, wordt er altijd benadrukt door de bewoners hoe blij ze zijn met het werk van Mies.

MIES INTERIEUR OVER DE SAMENWERKING

"De communicatie vooraf was heel goed, Charlotte is heel flexibel en vraagt veel uit over de shoot die je met haar inpland. Ze was op tijd, ze werkt snel en efficient en ze heeft een hele goeie kijk hoe het interieur er zo goed mogelijk uitkomt op de foto. Het was bovendien een hele gezellige dag, naast dat we samen keihard gewerkt hebben....6 projecten langs op 1 dag! Ik kan Charlotte Kap echt aanbevelen!"

bottom of page