Laat beeld voor jouw merk spreken

Professionele foto's die passen bij jouw bedrijf en laten zien waar de expertises liggen. Onwijs belangrijk en meteen een fijne inspiratie voor potentiële klanten. Deze beelden worden jouw visitekaartje en ik kan het voor je vastleggen.

Hoe het werkt 
Voordat ik begin aan een opdracht zullen we een vrijblijvend gesprek hebben. Hierin bespreken we de mogelijkheden, wensen en belangrijke kenmerken van een project. Op deze manier kan ik op de juiste manier alles in beeld brengen. 

 

Op de dag van de shoot maak ik detailfoto's, overzichtsfoto's en sfeerbeelden. Door deze combinatie creëer je een totaalplaatje waar je de sfeer van een project goed in terugziet. 

 

Vervolgens zorg ik er met de nabewerking voor dat de beelden er perfect en fris uitzien. Binnen 5 werkdagen lever ik het digitaal aan via WeTransfer, zonder watermerk.
 

De tarieven

  • Uurtarief fotografie €75 ex. BTW

Dit is exclusief zorgvuldige nabewerking.  Per uur fotografie reken ik 1 uur nabewerking. Dit is inclusief verstrekking van al het beeldmateriaal in hoge resolutie.

  • Uurtarief reistijd €25 ex. BTW

Reiskosten worden gerekend vanaf Amersfoort.

Charlotte Kap Fotografie _ Interieur Ext

Ben je enthousiast geworden om jouw werk nog mooier op beeld te zetten? Neem dan contact met mij op en hopelijk spreken we elkaar snel!

Bedankt! Bericht verzonden.