Zoeken

Wonen in de Houthavens van Amsterdam

Een nieuwbouwwoning met zoveel sfeer, daar word je toch blij van? Ik in ieder geval wel! In opdracht van Lew Interieur mocht ik de slaapkamer, woonkamer en eetgedeelte in beeld brengen. Elke hoek en detail klopt in deze woning, heerlijk om te fotograferen. De bewoners van dit huis waren ook zo trots op, dus als het dan ook nog gefotografeerd mag worden door een interieurfotograaf is dat natuurlijk helemaal gaaf. Fleur heeft het balkon en de binnenruimte prachtig met elkaar gecombineerd. Het lijkt wel alsof je in een grote tuin vol met planten zit. Scroll maar naar beneden en bekijk nog de foto's van de keuken en het fijne zitgedeelte.

Dit zie je waarschijnlijk niet vaak voorbijkomen, maar in deze slaapkamer hebben ze niet alleen alle muren geverfd maar ook het plafond! Lew Interieur weet mij altijd weer te verbazen met haar projecten en ik blijf het dan ook heerlijk vinden om voor haar te werken.

Wil je nog meer prachtige interieurs bekijken die ik voor verschillende opdrachtgevers mocht fotograferen? Klik dan hier.56 keer bekeken