Samenwerken met een fotograaf

Een prettige samenwerking vind ik onwijs belangrijk. Bij elke klant ziet een samenwerking er weer anders uit. Als ik bijvoorbeeld samenwerk met een interieurontwerpster gaan we vaak samen op pad om in 1 dag meerdere projecten te fotograferen. Samen zorgen we er dan voor dat we een complete serie hebben waar jij als interieurontwerpster weer lang mee vooruit kan. De beelden kun je gebruiken voor op je website, social media en natuurlijk aan potentiële klanten laten zien. Door deze professionele beelden kun je aan klanten goed laten zien waar jouw expertises liggen en wat je voor hen kan betekenen.


Naast het werk voor interieurstylisten werk ik ook voor o.a. architecten, aannemers, meubelmakers, hoveniers, badkamerontwerpers. Een leuke diversiteit aan klanten, maar allemaal in de interieur- of exterieur branche. Er zijn genoeg dagen waarop ik in mijn eentje op pad ga. Op zo’n dag zorg ik zelf voor de styling en een mooie complete serie van een of meerdere projecten. Vooraf vraag ik aan de bewoners van de woning of ze alles willen opruimen, dit is wel zo prettig voor de fotografie en het uiteindelijke eindresultaat. Na een dag fotograferen zorg ik ervoor dat je diezelfde dag nog een preview van mij krijgt. Op deze manier krijg je al een goed beeld van hoe ik jouw project in beeld heb gebracht. Daarna vraag ik je nog om een klein beetje geduld te hebben, maar binnen 5 werkdagen heb je alle beelden tot jouw beschikking!
Ben jij werkzaam in de interieur- of exterieurbranche en ben je benieuwd hoe een samenwerking tussen ons eruit kan zien? Stuur me dan gerust een berichtje om vrijblijvend kennis te maken! Wil je eerst nog meer van mijn werk zien? Klik dan hier voor mijn interieurfotografie en hier voor exterieur.

85 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven