• Facebook - Black Circle
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Charlotte Kap Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70130515. Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Charlotte Kap Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier te zien. Op alle overeenkomsten met Charlotte Kap Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto's op deze website berusten bij Charlotte Kap Fotografie.

Hi there! Mijn naam is Charlotte Kap, 25 jaar jong en ik ben een enthousiaste ondernemer uit Amersfoort. In 2015 ben ik afgestudeerd als fotograaf, maar ik wilde graag meer. Daarom besloot ik een tweede studie te volgen: Creative Business in Amsterdam. Hierdoor kan ik jou niet alleen voorzien van passend beeldmateriaal, maar ook helpen bij het op de juiste manier inzetten van de foto’s.

 

Wil jij fotografie die past bij jouw bedrijf? Hulp bij het opzetten van een goede social media strategie? Neem dan contact op via het formulier hieronder. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat we hopelijk snel aan de slag kunnen.

‚Äč

Charlotte Kap Fotografie

Beringstraat 57

3814XW Amersfoort

charlottekapfotografie@gmail.com

0653187013