top of page
Hovenier Henk Duijster Persoonlijk Charlotte Kap Exterieurfotografie.jpg

SAMENWERKING MET HOVENIERSBEDRIJF H. DUIJSTER

Henk Duijster heeft een hoveniersbedrijf en is gevestigd in Barneveld. Met zijn bedrijf creëert hij tuinen die het hele jaar door mooi zijn. Dit is dan ook een van de kenmerken van onze samenwerkingen. Een afgerond project fotografeer ik niet één keer, maar soms wel vier keer. Elk seizoen zorgt voor een andere beleving in een tuin en ik mag dit fotograferen. Van sfeerbeelden tot detailfoto's, uiteindelijk ontvangt Henk een complete serie van zijn afgeronde projecten.

DE PROJECTEN VOOR HENK DUIJSTER

Hoveniersbedrijf H. Duijster zorgt ervoor dat een goed verzorgde tuin een toevoeging is aan een huis. Het ontwerpen, aanleggen en verzorgen is allemaal in handen van een specialist. Stap voor stap werkt hij naar het beste eindresultaat toe. 

HENK DUIJSTER OVER DE SAMENWERKING

"De werkwijze van Charlotte is duidelijk. Ze denkt goed mee, de prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed en de composities en kwaliteit van de foto’s zijn erg goed. Het is toch bijzonder hoe zij de tuin weet te fotograferen. Ik ken bijna elke vierkante centimeter, maar zoals zij het fotografeert ziet het er toch weer heel anders uit. Al met al een aanrader!"

bottom of page